2024. április 19. 10:58

KezdőlapWRCHivatalos: Breen a Portugál Rally Bajnokságban is indul 

Hivatalos: Breen a Portugál Rally Bajnokságban is indul 

-

A Hyundai Motorsporthoz az idei évben visszatérő Craig Breen a Portugál Rally Bajnokságban is rajthoz áll a tervezett öt WRC futam mellett. 

A Hyundai Motorsport idén Dani Sordo és Craig Breen között osztja meg a harmadik Rally1-es autót, azonban amíg a spanyol versenyzőnek nyolc, addig az ír pilótának csak öt verseny szerepel programjában. 

Ezért döntött a Hyundai úgy, hogy a koreai gyártó portugál csapatát képviselve a nyolc versenyből álló Portugál Rally Bajnokságban indítja Breent, csapattársa pedig Ricardo Teodósio lesz. 

Breen a Svéd Rallyn kezdheti idei WRC programját és várhatóan az észt és finn WRC futamokon is rajthoz állhat, amit később a chilei és görög futamok követhetnek. 

Az ír versenyző első versenye Portugáliában a Fafe Rally lesz, a Rally Európa-bajnokság nyitó futamán, ugyanakkor a Finn Rallyval egy időben sorra kerülő Madeira Rallyn várhatóan nem vesz részt. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss