2024. március 29. 13:42

KezdőlapWRCKoncertet tartanak Huttunen támogatására

Koncertet tartanak Huttunen támogatására

-

Jari Huttunen a 2023-as évre csapat nélkül maradt, ezért saját magának kell a versenyzés költségeit előteremteni. A finn versenyző támogatását egy koncerttel igyekeznek segíteni. 

Jari Huttunen 2020-ben megnyerte a WRC3-as világbajnokságot, majd a tavalyi évben az M-Sport WRC2-es pilótája volt, azonban az idei évre csapat nélkül maradt, ezért a versenyzéshez saját magának kell az anyagi hátteret előteremteni. 

A finn versenyző nevezett as SAvéd Rallyra, azonban indulásához még nincs meg a kellő háttér, ezért február 3-án támogatói koncertet tartanak szülővárosában, Kiuruvediben Jari Goes To Sweden néven, a koncert bevételét pedig a versenyzésre fordítják. 

A koncertet a Peltohov Hotelben rendezik, és a fellépő a Tuomas Skantz & Harha-Askel Band lesz, Skantz maga is indult korábban rallyversenyeken, és már régóta Huttunen támogatója. 

A belépő 25 euró lesz, a finn versenyző közösségi oldalán pedig több szurkoló is jelezte, hogy annak ellenére vettek jegyet, hogy a koncerten nem tudnak részt venni.

A 28 éves versenyző idén már rajthoz állt az Arctic Lappföld Rallyn, ahol azonban balesetet szenvedett egy régebbi Skodával, legközelebb pedig a Kuopio Rallyn indul.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss