2024. április 23. 15:06

KezdőlapWRCWilson: Loubet sokat fog gyorsulni a szezon közepére

Wilson: Loubet sokat fog gyorsulni a szezon közepére

-

Pierre-Louis Loubet számára nem jól alakult a Monte-Carlo Rally, ennek ellenére az M-Sport ügyvezető igazgatója, Malcolm Wilson biztos a francia versenyző javulásában. 

Pierre-Louis Loubet idén először kapott teljes évre szóló szerződést a WRC csúcskategóriájában, és bár a Monte-Carlo Rallyn nem sikerült célba érnie, Malcolm Wilsont meggyőzték a francia versenyző részeredményei. 

“Sajnáltam a Montén Pierre-Louis-t, mert nagyszerű volt a tempója – mondta Malcolm Wilson, az M-Sport ügyvezető igazgatója a WRC hivatalos oldalának. – Biztos vagyok benne, hogy a tempója javulni fog. Tavaly már nagy fejlődést mutatott, de idén még ennél is jobbra számítok tőle a szezon közepére.” 

A Montéhoz hasonlóan azonban a következő, svéd verseny sem tartozik a jól simert rallyk közé Loubet esetében, ugyanakkor sokat segíthet számára navigátora, Nicolas Gilsoul, aki 2018-ban Thierry Neuville mellett nyerni tudott a havas versenyen. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss