2024. április 20. 10:00

KezdőlapWRCLindholm: Idén magasabbak az elvárások

Lindholm: Idén magasabbak az elvárások

-

Emil Lindholm tavaly némi meglepetésre szerezte meg a WRC2-es világbajnoki címet, emiatt azonban idén már sokkal többet várnak a finn versenyzőtől.

A végsőkig kiélezett csatában, csak Japánban dőlt el a WRC2-es vb cím tavaly, melyet végül Emil Lindholm szerzett meg Andreas Mikkelsen és Kajetan Kajetanowicz előtt.

Amíg a finn versenyző év végi eredménye némi meglepetés volt, addig idén már elvárás a címvédés.

“Tavaly senki sem számított arra, hogy harcban legyünk a WRC2-es világbajnoki címért – mondta Emil Lindholm a WRC hivatalos oldalának. – Mivel bajnokok lettünk, így idén már magasabbak az elvárások. Szeretnénk fejlődni továbbra is, de már a címvédés is elvárás. Nem könnyű bajnokként kezdeni egy szezont, azonban tavaly jó volt a gyorsaságunk, az idei évre pedig csak jobbak lettünk.”

A finn versenyző, aki az Eurosol Racing Skodájával a Svéd Rallyn kezdi idei szezonját, ahol elsősorban Oliver Solberg, Ole Christian Veiby, Teemu Suninen, Jari Huttunen, Georg Linnamae és Nikolay Gryazin lehetnek fő riválisai a győzelemért vívott harcban.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss