2024. március 28. 12:19

KezdőlapWRCPajari: A harmadik hely azt jelenti, van még hova fejlődni 

Pajari: A harmadik hely azt jelenti, van még hova fejlődni 

-

Sami Pajari harmadik helyen zárt a Svéd Rally WRC2-es mezőnyében, ami kiváló eredmény, de azt is jelenti, hogy van még hova fejlődni. 

Sami Pajari 2021-ben megnyerte a Junior WRC bajnokságot, majd tavaly harmadik helyen zárt a fiatalok világbajnokságán. A 21 éves versenyző tavaly azonban már Rally2-es Skodával is versenyzett, idén pedig a WRC2-ben folytatja karrierjét. 

A finn versenyző a Montét még betegség miatt kihagyta, azonban Svédországra meggyógyult és Oliver Solberg, valamint Ole Christian Veiby mögött a harmadik helyen ért célba. 

Pajari elárulta, Oliver Solberg csak gyorsabb tempóra ösztönzi a WRC2-ben. 

“Nagyon jó dolog, hogy Oliver a WRC2-ben indul idén, mert bár nem jó kikapni tőle, de gyorsasága engem is nagyobb tempóra ösztönöz – mondta a finn pilóta a WRC hivatalos oldalának. – Svédországban harmadik helyen zártunk, ami azt jelenti, hogy van még hova fejlődni, és pont ezt szeretném tenni. Nyilván nekem is a Rally1-es autó az álmom, de előtte még van dolgunk, amit a WRC2-ben kell elvégezni. Meg kell próbálni a gyors WRC2-es versenyzőket legyőzni.” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss