2024. április 26. 00:14

KezdőlapWRCGreensmith: Annyira könnyű vezetni a Skodát, hogy észre sem vettük a tempót

Greensmith: Annyira könnyű vezetni a Skodát, hogy észre sem vettük a tempót

-

Gus Greensmith teljesítette Mexikó Rally előtti tesztjét a Toksport vadonatúj Skodájával, mely nagyon tetszett a brit pilótának. 

Gus Greensmith, miután kikerült az M-Sport csapatából, a Toksportnál találta meg helyét, ahol idén a WRC2-ben fog vezetni egy Skoda Fabia RS Rally2-öt. A brit versenyző első futama a Mexikó Rally lesz, ami előtt már teljesítette a tesztet, melyen nagyon meglepte az autó. 

“Már a teszt elején kiderült, hogy nagyon könnyű vezetni a Skodát – mondta Gus Greensmith a WRC hivatalos oldalának. – Valójában annyira könnyű volt vezetni, hogy észre sem vettük a tempót, csak az adatok elemzésénél derült ki, hogy mennyire is voltunk gyorsak.” 

Greensmith Mexikó után már minden WRC versenyen indulna, de az még nem lett eldöntve, hogy hol nevez be a WRC2-be. 

“A terv az, hogy Mexikótól már indulunk szinte minden WRC futamon, az azonban csak év közben dől el, hogy hol nevezünk a WRC2-be. Mexikóban, Horvátországban és Portugáliában mindenképp pontokért fogunk harcolni, a továbbiakról azonban csak később döntünk. Nyilván szeretnénk megnyerni a WRC2-es bajnokságot, de hatalmas csata lesz, és bárki is lesz a bajnok, meg fogja érdemelni a címet.” 

Forrás:wrc.com

Friss