2024. április 19. 22:02

KezdőlapERCMarczyk a Fafe Rallyn készül a Portugál Rallyra

Marczyk a Fafe Rallyn készül a Portugál Rallyra

-

Miko Marczyk tavaly a WRC2 junior bajnokságban 27 versenyzőből az ötödik helyen zárt, idén pedig új Skodával szeretne még jobban szerepelni. A WRC2 szezont csak a Portugál Rallyn kezdi, amihez nagyszerű felkészülést biztosít az ERC szezonnyitó Fafe Rally. 

Miko Marczyk tavaly a WRC2 junior bajnokságban két dobogós eredményt is szerezve ötödik helyen zárt 27 páros között, idén pedig szeretne ezen az eredményen tovább javítani. 

A lengyel versenyző ehhez az Evo Skodát Fabia RS-re cseréli, és a Portugál Rallyra készülve elindul a Fafe Rallyn is. 

“Az előző szezon egyszerre volt megterhelő és sikeres is számunkra – mondta Miko Marczyk a WRC hivatalos oldalának. – A WRC2 Junior bajnokságban 27 páros között az ötödik helyet szereztük meg két dobogós eredménynek is köszönhetően. Idén folytatjuk a szereplést a WRc2-ben, ahol többek között Portugáliában, Szardínián, Észtországban és Finnországban indulunk, melyek ismerősek lesznek a tavalyi szezonból. A többi versenyt később erősítjük meg, bízunk benne, hogy egy nem Európai versenyen is sikerül részt venni.” 

A Portugál Rally előtt kiváló felkészülést biztosít az ERC szezonnyitó Fafe Rally a lengyel versenyzőnek. 

“A Fafe Rallyn a téli szünetet követő bemelegítésnek és az autóval való ismerkedésnek szánjuk. A Fabia RS nagyon ígéretesnek tűnik, kíváncsi vagyok, hogy mennyire tudjuk kihasználni az autó adta lehetőségeket.” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss