2024. március 29. 12:58

KezdőlapWRCRovanpera üdvözli a Finn Rally megújulását

Rovanpera üdvözli a Finn Rally megújulását

-

A Finn Rally szervezői alaposan megújítják az idei évre a verseny útvonalát, ennek azonban Kalle Rovanpera nagyon örül. 

A tavalyi versenyhez képest több mi9nt a gyorsasági szakaszok fele megújul az idei Finn Rallyn, és a programba került két új pálya is. 

„Helyet kapott néhány érdekes pálya a Finn Rally programjában, az pedig külön öröm, hogy vannak új szakaszok is – mondta Kalle Rovanpera a Rallit.fi oldalnak. – Az új pályákon mindig sikerült jól teljesítenem, sokszor előnyt kovácsoltam az ilyen pályákon a többiekkel szemben, remélem, hogy idén is így lesz.” 

A verseny zárására a sípályán elhelyezkedő Himos-Jamsa gyorsaságin kerül sor, amit ismer a 2022-es világbajnok, de nem biztos benne, hogy valóban jó-e ott rendezni a Power Stage-et. 

“Érdekes lehet a Himos szakasz második alkalommal, mert jelentősen romolhat. Ha szervizutakon kell vezetni, akkor meg lehet célozni a bónusz pontokat. Az azonban biztos, hogy nagyszerű helye lesz a zárásnak. Sok néző lehet a pálya szélén és a versenyzők számára is élvezetes lehet.” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss