2024. április 19. 23:11

KezdőlapWRCKajetanowicz idén is a WRC2-ben áll rajthoz

Kajetanowicz idén is a WRC2-ben áll rajthoz

-

Kajetan Kajetanowicz tavaly szoros csatában csúszott le a WRC2 világbajnoki címéről és zárt a bajnokság harmadik helyén Emil Lindholm és Andreas Mikkelsen mögött. A lengyel versenyző idén újra megpróbálja megszerezni a vb címet. 

Kajetan Kajetanowicz Mexikóban kezdi hét versenyből álló WRC2-es programját, melynek végén szeretné megszerezni a vb címet. A szezon kezdetén még Skoda Fabia Rally2 evóval, majd később már a Fabia RS-sel fog rajthoz állni. 

“Újra valóra válnak az álmaim és ennek nagyon örülök – mondta Kajetan Kajetanowicz a WRC hivatalos oldalának. – Idén is a világ legjobb versenyzőivel harcolhatok, amiért köszönettel tartozom támogatóimnak, akik továbbra is bíznak bennem. Izgatottan várom a szezont, mely Mexikóban indul.” 

A 44 éves lengyel versenyző utoljára 2020-ban indult Mexikóban és akkor a WRC3 negyedik helyén zárt a járvány miatt lerövidített futamon. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss