back to top
2024. május 08. 04:05

KezdőlapWRCAbiteboul: Mexikó segít meghatározni a fejlesztés irányát 

Abiteboul: Mexikó segít meghatározni a fejlesztés irányát 

-

Cyril Abiteboul, a Hyundai Motorsport csapatvezetője szerint Mexikóban pontos kép alakulhat ki a Hyundai jelenlegi csomagjáról és segíthet a további fejlesztési irányt megtalálni. 

“Három verseny után pontos képet kaphatunk a Hyundai csomagjáról – mondta Cyril Abiteboul a Motorsport.com oldalnak. – A Montén láthattuk, hogy jó a tempónk, ugyanakkor Svédországban még erősebbek tudtunk lenni. Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy Mexikóban mennyire leszünk erősek. Remélhetőleg sikerült javítanunk autónk megbízhatóságán és egyéb területeken. Az, hogy miként alakul a mexikói verseny, segíthet megszabni a további fejlesztések irányát is.” 

A Hyundai az egyetlen gyártó mely még nem tudott idén nyerni, ugyanakkor a Montén egy, míg Svédországban két dobogós helyezést ért el. 

“Amíg be nem bizonyul, hogy nem tudjuk elérni, addig minden versenyre nyerni megyünk. Mexikó ismét egy különleges kihívást tartogathat a nagy meleg és a nagy tengerszint feletti magasság okozta ritkább levegő miatt. A motor az egyik erőssége az autónak, Mexikóban viszont gyengülni fog a ritkább levegő miatt, ez azonban mindenki másra is igaz. A kulcstényező a megbízhatóság lesz.”
 

Friss