2024. április 26. 07:36

KezdőlapWRCRovanpera drift bajnokságban is indul

Rovanpera drift bajnokságban is indul

-

Kalle Rovanpera a nyáron négy Drift Masters versenyen is rajthoz áll Svédországban, Finnországban, Németországban és Lengyelországban is. 

Kalle Rovanpera mindig is szeretett driftelni és tudását olykor Jonne Halttunen örömére is a WRC futamokon is bemutatja, azonban tavaly rajthoz állt a Drift Masters ír versenyén is, ahol a legjobb 16 közé jutott. 

A tavalyi rally világbajnok idén növeli drift programjainak számát és a sorozat négy futamán is rajthoz áll. Svédországban júniusban, Finnországban júliusban, Németországban augusztusban és Lengyelországban szeptemberben indul. 

“Imádok driftelni és ezért szerettem volna indulni néhány Drift Masters versenyen is idén– mondta Kalle Rovanpera, aki idén összesen hat drift versenyen indul saját csapatával és Toyota Suprájával. – A legjobb lesz az egészben, hogy a barátaimmal tölthetem az időt, amellett, hogy élvezhetem a driftelést. 

A drift versenyeken való indulás azt is jelenti, hogy a 22 éves finn pilótának nem sok ideje lesz nyaralni, ugyanis a WRC futamokkal összesen 10 versenyen vesz részt négy hónap alatt. 

Friss