2024. április 20. 07:58

KezdőlapWRCMillener szerint felesleges volt az aggódás

Millener szerint felesleges volt az aggódás

-

Richard Millener, az M-Sport csapatfőnöke szerint felesleges volt az az aggodalom, ami a hibrid egységek megbízhatóságával kapcsolatban vetődött fel a Mexikó Rally előtt.  

A hibrid autókkal a Mexikó Rallyn versenyeztek először nagy tengerszint feletti magasságban, ezért pedig némi aggodalom is előfordult, hogy nem lesznek a hibrid egységek megbízhatóak. 

Azt leszámítva azonban, hogy Thierry Neuville és Kalle Rovanpera egy-egy keményebb ugratás után elvesztették a hibrid egység adta plusz energiát, nem volt probléma vele. 

Az M-Sport csapatfőnöke szerint felesleges volt az aggódás. 

“Kicsit szenzációhajhásznak éreztem azt a felhajtást, ami Mexikó előtt a hibrid egységek körül kialakult – mondta Richard Millener a Dirtfishnek. – Rengeteg tesztet végeztünk ezekkel az egységekkel korábban, és ezek alapján nem kellett volna aggódni. Tavaly egy éven át versenyeztünk már ezekkel az egységekkel, előtte pedig egy éven át teszteltük őket. Valóban néha egy-egy esetben volt néhány meghibásodás a verseny során, de ez nem volt katasztrófa. Egy-egy versenyen előfordulnak kisebb problémák, és a Mexikóban történtek nem jelentenek nagy problémát.” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss