2024. március 29. 15:26

KezdőlapWRCAbiteboul: A rallyt akkor érted meg igazán, amikor benne vagy

Abiteboul: A rallyt akkor érted meg igazán, amikor benne vagy

-

Cyril Abiteboul korábban F1-es csapatfőnökként is figyelte a rallysportot, de rá kellett jönnie, hogy megérteni csak most tudja, amikor ebben a sportágban dolgozik. 

Cyril Abiteboul az idei szezon előtt csatlakozott a Hyundai Motorsporthoz, mint csapatvezető és három verseny után még mindig igyekszik megérteni a rallysportot, holott F1-es csapatvezetőként is figyelte ezt a sportot. 

“Egyre jobban megértem a rallyt, de továbbra is azon vagyok, hogy rájöjjek mi, hogy működik és mi igazán jó döntés – mondta Cyril Abiteboul a WRC hivatalos honlapjának. – Csapatfőnökként látni az összes adatot és a verseny alakulását teljesen más helyzet, mint otthonról figyelni a történéseket. Nagyon tetszik a rallysport, de még jobban meg kell értenem. A Mexikó Rally nagyszerű alkalom volt megtapasztalni ennek a sportnak a morálját is.” 

Fotó: Hyundai Motorsport

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss