back to top
2024. május 14. 00:42

KezdőlapWRCTud-e gyorsabb lenni Sordo? - Tűnődik Abiteboul

Tud-e gyorsabb lenni Sordo? – Tűnődik Abiteboul

-

Cyril Abiteboul, a Hyundai Motorsport csapatfőnöke bár elégedett Dani Sordo idei versenyeivel, mégis szeretné tudni, hogy tud-e még gyorsabb lenni a spanyol versenyző.

Dani Sordo eddig két versenyen indult az idei WRC szezon során és mindkétszer pontot szerzett a gyártónak, ami harmadik versenyzőként az elsődleges feladata.

Cyril Abiteboul elégedett is spanyol versenyzőjével, de kíváncsi lenne, hogy tud-e még gyorsabban is vezetni.

„Dani Sordo fantasztikus tagja a csapatnak, tudjuk, hogy számíthaunk rá – mondta a Hyundai Motorsport csapatfőnöke a Dirtfishnek. – Elégedettek vagyunk vele, de szeretnénk tudni, hogy tud-e még ennél is gyorsabban vezetni.”

Dani Sordo a Montén a hetedik hellyel 6, míg Mexikóban az ötödik pozícióval 10 pontot szerzett, ráadásul a Power Stage-en is sikerült egy pontot szereznie a murvás futamon, következő versenye Portugáliában lesz, ahol jó versenyben bízik a 40 éves versenyző.

„Azt gondolom, hogy a Mexikó Rallyn nyújtott teljesítményem rendben volt – mondta Dani Sordo. – Kicsit csalódott voltam, hogy a defekt miatt sok időt vesztettem, azért jobb eredményben bízva mentem Mexikóba. Ugyanakkor azt is figyelembe kell venni, hogy mindenki nagyon gyorsan próbál menni, így egy defekt miatt elvesztett időt már nehéz ledolgozni. Végül sikerült pontot szerezni a Hyundainak, így nem lehetek elégedetlen. Azt gondolom, hogy Portugáliában sikerül majd még jobb teljesítményt nyújtani.”

Fotó: Hyundai Motorsport

Friss