2024. március 28. 21:18

KezdőlapWRCKiderült, hogy Ingram miért nem indul Horvátországban

Kiderült, hogy Ingram miért nem indul Horvátországban

-

Chris Ingram eredetileg rajthoz állt volna a Horvát Rallyn, azonban erről a tervről végül letett, hogy az új Skodára tudjon váltani. 

Chris Ingram a Montén már megkezdte WRC2-es idényét, és azt tervezte, hogy Horvátországban indul legközelebb, végül azonban ez a terv módosult. 

“Az új Fabia RS sokkal erősebbnek tűnt a Montén, mint a régi autó, ezért úgy döntöttem, hogy én is az új Skodával folytatom – mondta Chris Ingram a Dirtfishnek. – Úgy éreztem, hogy a Montén jól vezettem, az eredményeimet összehasonlítva a tavalyi versennyel, sok szakaszt kellett volna nyernem. Az új Skodák azonban más szintet követeltek, a régi autóval pedig nem tudtam a tempót tartani. Mivel nem szerettem volna, hogy ez hasonlóan alakuljon Horvátországban is, inkább nem indulok ott, hogy több idő legyen az új Fabia beszerzésére.” 

A 2019-es Európa-bajnok a Montén végül hatodik lett. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss