2024. április 28. 23:53

KezdőlapWRCElvesztettem egy csapattársat, de még inkább egy barátot - így búcsúztak csapattársai...

Elvesztettem egy csapattársat, de még inkább egy barátot – így búcsúztak csapattársai Breentől 

-

Thierry Neuville búcsú üzenetében a Craig Breenhez fűzött barátságát, Dani Sordo és Esapekka Lappi pedig az ír versenyző rallysporttal kapcsolatos szenvedélyét emelte ki. 

“Fájó szívvel teszem közzé ezt az üzenetet – írta Instagramján Thierry Neuville. – Ma elvesztettem egy csapattársat, de még inkább egy barátot. Craig, a rally iránti szenvedélyed mérhetetlen volt, a volán mögötti örömöd a miénket is felülmúlta, a verseny végén tett nyilatkozataid pedig feledhetetlenek. Te voltál az első, aki angol teát hoztál a Hyundai Motorsport tagjainak. Három óránál is többet tudtunk beszélgetni a rally autókról. Mindez megmarad az emlékezetemben. Hiányozni fogsz, nyugodj békében, barátom!” 

„Nyugodj békében Craig – írta a twitteren Esapekka Lappi. – Mindig emlékezni fogok mosolyodra, barátságodra és szenvedélyedre. Gondolataim és részvétem mindenkivel, aki most nehéz időket él át.” 

“Tudod, hogy nagyon szeretnek, és mindig emlékezni fogunk rád és mosolyodra, és arra, amikor az autókról és a rallykról beszéltünk – írta csütörtökön Dani Sordo. – Te mindent tudtál erről a sportról, azt hiszem, még soha nem találkoztam olyan valakivel, aki ennyire szenvedélyes lett volna a versenyautózás iránt. Nyugodj békében Craig.” 

A spanyol verseny péntek reggel is írt twitterén. 

“Lehetetlen nem rád gondolni most barátom! Milyen kegyetlen és kemény az élet! Milyen ostoba módon hagytál el minket. Tegnap nagyon nehéz volt látni, ahogyan takarják le a szerelők az autódat Horvátországban, már készen volt és előkészítve… A ti neveitekkel az ablakon… Milyen kemény az élet, barátom…” 

Fotó: Hyundai Motorsport

Friss