2024. április 27. 12:05

KezdőlapWRCCraig Breen kilenc évesen már saját itiner alapján versenyzett Colin McRae legendás...

Craig Breen kilenc évesen már saját itiner alapján versenyzett Colin McRae legendás játékával (videó)

-

Craig Breen sokak szerint WRC-pilótaként is elsősorban volt rallyőrült, és másodsorban versenyző. Hogy már gyerekként is mennyire imádta a versenyzést, arról két évvel ezelőtt posztolt egy különleges videót.

A tegnap tragikus tesztbalesetben elhunyt Craig Breenre mindenki úgy emlékezik, mint arra a versenyzőre, aki profiként is megmaradt ugyanannak a ralirajongó srácnak, aki gyerekként volt, és nemcsak a vezetést imádta, hanem mindent, ami a ralizásról szólt.

Két évvel ezelőtt rajongását bemutatandó videót posztolt a közösségi médiában, amelyben az látható, ahogy 9 éves önmaga édesapja navigálásával versenyez a Colin McRae Rally nevű játékkal. Csakhogy nem Colin McRae legendás navigátora, Nicky Grist navigálása, hanem egy saját itiner alapján.

„Kilenc éves koromban készült a videó – írta a bejegyzéshez Craig Breen. – Azt gondoltam, hogy a játék navigálása rossz, ezért saját magam készítettem egy jobb itinert és édesapám olvasta fel. Gyerekkoromban is nagyon szerettem a rallysportot és szerencsés vagyok, hogy később szüleim támogatásával elkezdhettem versenyezni. Szüleim mindig mindent megtettek értem, örökké hálás leszek nekik ezért.” 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Craig Breen (@craigbreen__)

Friss