2024. április 29. 03:31

KezdőlapWRCLappi: Nehéz megmondani, hogy mi lesz most

Lappi: Nehéz megmondani, hogy mi lesz most

-

Esapekka Lappi a finn médiának nyilatkozva árulta el, hogy nem tudja milyen döntéseket fog hozni a Hyundai Motorsport csapata Craig Breen tragikus balesete után. 

A Rallit.fi oldal megpróbált arról érdeklődni Esapekka Lappinál, hogy a Hyundai Motorsport vállalja-e a részvételt a jövő heti Horvát Rallyn Craig Breen tragédiája után.  

“Időbe fog telni Craig Breen elvesztésének feldolgozása, ami napokat, heteket, de akár hónapokat is jelenthet – mondta Esapekka Lappi a Rallit.fi oldalnak. – Nem tudom most megmondani, hogy mi lesz a jövő heti Horvát Rallyval. Soha nem voltam ilyen helyzetben, nem tudom, hogy mit mondhatnék. Sok a kérdőjel most a jövőt illetően, de most nem is ez a legfontosabb.” 

A Horvát Rally mezőnye a tervek szerint kedden már a pályabejáráson venne részt, azonban Craig Breen elvesztése után a Hyundai Motorsport akár ki is hagyhatja a versenyt. 

“Nem tudom megmondani, hogy az eredeti terveket a történtek mennyire fogják felül írni. Nem tudom, hogy van-e olyan személy jelenleg, aki konkrét választ tudna adni, még mindenki döbbenten keresi a válaszokat a tegnap történtekkel kapcsolatban.”

Friss