2024. május 04. 12:23

KezdőlapWRCLatvala: Craiggel egyformán szerettük a régi autókat

Latvala: Craiggel egyformán szerettük a régi autókat

-

Jari-Matti Latvala és Craig Breen egyformán szerették a régi autókat, építeni és versenyezni is velük. A Toyota Gazoo Racing csapatfőnöke és az ír versenyző sokat beszélgetett a kilencvenes évek autóiról és versenyeiről is. 

“Craig ugyanazt a szenvedélyt osztotta, mint én: szerettük a régi autókat építeni és vezetni is – írta Jari-Matti Latvala Instagram fiókjában. – Sosem beszélgettünk a modern autókról, mindig csak a 90-es évek autóiról és versenyeiről. Sok mosolyt csaltak elő ezek a beszélgetések, és sok energiát adtak mindkettőnknek, valamint növelték bennünk a sport iránti szeretetet. Craig ezt csinálhatta, amire a leginkább vágyott: rallyautót vezethetett. Láttam róla azt a videót, ami még 9 éves korában készült, ami pontosan megmutatja, hogy milyen szenvedéllyel állt ehhez a sporthoz.” 

Latvalát és sokkolták a csütörtök délben történtek.

“Az élet nagyon igazságtalannak tűnik Craig halála után. Nagyon nehéz elfogadni, de sosem tudhatjuk, hogy még mennyi időnk van a Földön. Az élet megy tovább és mindig egy új nap kezdődik. Craig mindig emlékezetünkben marad. Nyugodj békében, barátom!” 

Friss