2024. május 03. 05:53

KezdőlapWRCSean Kim: Craig olyan örökséget hagy maga után, amelyet nehéz szavakba önteni

Sean Kim: Craig olyan örökséget hagy maga után, amelyet nehéz szavakba önteni

-

Sean Kim, a Hyundai Motorsport elnöke búcsú üzenetében kiemelte Craig Breen személyiségét és szenvedélyét a rallysport és a koreai gyártó csapata iránt.

„A tegnap történteket még mindig nem sikerült elfogadni, és valószínű, hogy nagyon sokáig nem is lehet – írta Sean Kim, a Hyundai Motorsport elnöke pénteken – Itt Alzenauban mindenki mélyen átérzi csapattársunk és barátunk, Craig elvesztését, mi pedig támogatjuk kollégáinkat ebben a hihetetlenül nehéz helyzetben.”

„Azt mondani, hogy csapatunk nagyra becsült és elismert tagja volt, nem elég erős kifejezés. Craignek szenvedélye volt a rallyzás. Több volt, mint egy sofőr, a sport igazi szerelmese volt. Craig különleges személyiség volt, amiért sokan szerették. Nyilatkozatai mindig a csúcspontot jelentették a szakaszok végén.”

„Craig fenomenális pilóta is volt. Nagyon sok csúcsot ért el, mind csapatunkon belül, mind karrierje más részében, de a Svéd Rallyn megmutatta nekünk az igazi lényeget. A csúcson teljesített, és ez a dobogó nagyon sokat jelentett nekünk, mint csapatnak, de látni lehetett, mennyit jelentett neki.”

„Nyilvánvaló, hogy az egész rally közösség és mások is érzik azt a veszteséget, amit Craig halála jelent. Az elmúlt nap során kiáradó bánat és szomorúság arról tanúskodik, hogy milyen ember volt Craig. Olyan örökséget hagy maga után a Hyundai Motorsporton és a szélesebb motorsport-közösségen belül, amelyet nehéz szavakba önteni. Nyugodj békében kedves barátom.”

Friss