2024. április 19. 08:34

KezdőlapWRCKatsuta Horvátországban akarja kijavítani a Mexikóban elkövetett hibákat

Katsuta Horvátországban akarja kijavítani a Mexikóban elkövetett hibákat

-

Takamoto Katsuta a csalódást keltő Mexikó Rally tanulságait a gyakorlatba is átülteti, Horvátországban, a WRC negyedik fordulóján.

Mivel Sébastien Ogier újra a Toyota Gazoo Racing főcsapatánál versenyez, így a japán pilóta a Toyota Gazoo Racing WRC Challenge Program színeiben indul a zágrábi versenyen.

Katsuta a Mexikó Rallyn épp a születésnapján az ötödik gyorsaságin Las Minasban leesett az útról, és a verseny hátralévő részében szuperrallyzott.

„Nehéz verseny volt. Az autó csodálatos volt, de nem tudtam teljes mértékben kihasználni a teljesítményét. Horvátországban abban reménykedem, hogy ez sikerül, és jobb eredményt érek el” – mondta a japán versenyző.

Katsuta eddig jól szerepelt Horvátorszáágban, az elmúlt két évben a hatodik helyen ért célba a gyári Yaris-szal.

„Ez előtt a rally előtt koncentrálnom kellett, és meg kellett győződnöm arról, hogy megtettem azt, amit nem tettem meg Mexikóért. Alig várom ezt a rallyt – ahogy mondtam, az autó igazán fantasztikus volt Mexikóban, és izgatott vagyok, hogy újra vezethetem. Szeretnék jó eredményt szállítani a csapatnak” – fogadkozott Katsuta, de arra nem tért ki, hogy pontosan mi volt az amit megtett most, de nem tett meg Mexikó előtt…

Katsuta
Fotó: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss