back to top
2024. május 07. 16:47

KezdőlapWRCNeuville: Nem törődtem az autóval a Power Stage-en, Craig miatt mindenképp nyerni...

Neuville: Nem törődtem az autóval a Power Stage-en, Craig miatt mindenképp nyerni akartam

-

Thierry Neuville számára nagyon fontos volt, hogy megnyerje a horvát Power Stage-et azt követően, hogy szombaton a verseny éléről esett ki. 

Thierry Neuville a Horvát Rally 11. szakaszán baleset miatt az élről kényszerült kiállni, vasárnap visszatérve pedig csak az számított számára, hogy a leggyorsabb legyen a Power Stage-en. 

“Nagyon csalódott voltam, amikor szombaton baleset miatt kiestünk – mondta Thierry Neuville a Motorsport.com oldalnak. – Nehéz napokon van túl a csapat, ezért vasárnap csak a Power Stage győzelemre koncentráltam. Craig miatt mindenképp nyerni szerettem volna ott. A versenygyőzelmet sajnos a szombati baleset miatt nem tudtuk elérni. Amikor megpróbálsz 100%-on túl teljesíteni, könnyen bajba kerülhetsz. Vasárnap azonban a Power Stage-en nem törődtem az autóval, csak az számított, hogy Craig miatt a leggyorsabb legyek. Nagyon érzelmes volt a Power Stage számomra és Martijn (Wydaeghe, navigátor) számára is, de az elmúlt 10 nap is erről szólt. Örülök, hogy részt vettünk a versenyen, és hogy nyerni tudtunk a Power Stage-en, erre mindig emlékezni fogok.” 

Fotó: Hyundai Motorsport

Friss