2024. április 26. 00:27

KezdőlapWRCMillener: A második hely jól néz ki, de van még miben fejlődni

Millener: A második hely jól néz ki, de van még miben fejlődni

-

Ott Tanak több műszaki probléma ellenére is a második helyen tudott zárni a Horvát Rallyn. Richard Millener, az M-Sport csapatfőnöke tudja, hogy a jó eredmény ellenére is folytatni kell a fejlődést. 

Ott Tanaknek minden tapasztalatára szüksége volt ahhoz, hogy megismételje azt az eredményt, amit tavaly még a Hyundai autójával ért el Horvátországban, a második helyet. 

Az észt versenyző ennek köszönhetően továbbra is igen jól áll a bajnokságban, hiszen Sébastien Ogier, Elfyn Evans és Kalle Rovanpera mögött 4 pontos hátránnyal a negyedik helyet foglalja el. 

Az M-Sport igyekszik is mindent Tanak számára megadni, és jól tudja a fordos csapat, hogy folytatni kell a kemény munkát. 

“A második hely nagyszerű eredmény számunkra – mondta Richard Millener, csapatfőnök. – Ott nagyon jó tempóban vezetett a hétvégén, de tudjuk, hogy van még mit tennünk, hogy még erősebbek legyünk és Tanak még jobban érezze magát az autóban. Tudom, hogy a csapat eddig is nagyszerű munkát végzett és keményen dolgozott, ez pedig már eddig is meglátszott az eredmények terén.” 

Friss