2024. március 29. 12:48

KezdőlapWRCLatvala: Evans most jó úton halad

Latvala: Evans most jó úton halad

-

Jari-Matti Latvala, a Toyota Gazoo Racing csapatvezetője szerint Elfyn Evans a 2020-21-es szezon után ismét jó úton halad afelé, hogy vb címért tudjon harcolni. 

Elfyn Evans a Horvát Rallyn szakította meg másfél éves nyeretlenségi sorozatát, aminek köszönhetően pontszámban beérte Sébastien Ogier-t és csak kevesebb győzelme miatt szorul a bajnokság második helyére. 

Jari-Matti Latvala szerint a walesi versenyző most ismét arra az útra lépett, mely során 2020-ban és 2021-ben már volt esélye a világbajnoki címre. 

“Azt hiszem, most ismét jó úton halad Elfyn, hogy a vb címért harcoljon – mondta Jari-Matti Latvala. – Persze nem lehet tudni, hogy ezúttal képes lesz-e megszerezni a címet, mert nagyon sok jó versenyző van a mezőnyben, akik szintén képesek az év végi első helyért harcolni. Elfyn azonban most ismét olyan mentalitással kezdte a szezont, mely vb címet eredményezhet.” 

Evans 2020-ban és 2021-ben is Sébastien Ogier ellen harcolt az év végi első helyért és mindkétszer a francia versenyző lett a világbajnok. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss