2024. április 26. 06:48

KezdőlapWRCMillener elégedett a Portugáliában nyújtott teljesítménnyel

Millener elégedett a Portugáliában nyújtott teljesítménnyel

-

Richard Millener elégedett a Portugál Rallyn nyújtott teljesítménnyel, az M-Sport csapatvezetője szerint látszik, hogy jó irányba haladnak. 

Pierre-Louis Loubet, majd Ott Tanak is vezetni tudta a versenyt a Portugál Rally pénteki napján, végül pedig az észt versenyző a negyedik helyen zárt, amivel az egyéni bajnokság második helyén áll öt versenyt követően. 

“Trükkös hétvége volt, és sok pozitívumot szereztünk Portugáliában – mondta Richard Millener, az M-Sport csapatvezetője a WRC hivatalos oldalának. – Ott Tanak tempója a verseny elején fantasztikus volt, nagyszerűen mutatta meg, hogy mire képes az autó és mire képes ő az autóval. Szokás szerint sok visszajelzést adott számunkra, amiknek a segítségével tovább tudunk fejlődni. A negyedik helyezésével a bajnokság második helyére lépett, amire igazán büszkének kell lennünk.” 

Millener ugyancsak elégedett volt Pierre-Louis Loubet teljesítményével. 

“Otthhoz hasonlóan elégedett vagyunk Pierre-Louis teljesítményével, az ő esetében azonban a csúcsokat és a mélypontokat is megéltük. Péntek délután nagyszerűen kerülte el a defekteket és harcolni tudott a dobogóért, szombaton reggel azonban egy nagyon kis hiba miatt kiesett. Bízom benne, hogy hamarosan a szerencse is mellé áll és képes lesz javítani eredményén.” 

Fotó: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Friss