2024. április 18. 05:14

KezdőlapWRCMillener: Mit mondhatnék? Sajnálom a csapatot!

Millener: Mit mondhatnék? Sajnálom a csapatot!

-

Az M-Sport számára igen katasztrofálisan alakult a Szardínia Rally, Richard Millener csapatfőnök is nehezen tudta értékelni a hétvégét, de azért talált pozitívumokat. 

Pierre-Louis Loubet nem tudott célba érni, Ott Tanak a Power Stage-en tudott csak pontot szerezni, míg a WRC2-ben Adrien Fourmaux az utolsó szakaszon az élről esett ki. 

Nem az M-Sport versenye volt a Szardínia Rally, Richard Millener is nehezen tudta csak értékelni a versenyt. 

“Mit mondhatnék egy ilyen hétvége után? – mondta az M-Sport csapatfőnöke. – Sajnálom az egész csapatot. Minden csapattag folyamatosan nagyon keményen dolgozik, de Szardínián egyszerűen nem volt szerencsénk. Ott Tanak és Pierre-Louis Loubet kiesése nagy csalódás volt, végül azon Tanak tudott a Power Stage-en pontot szerezni. Adrien Fourmaux nagyszerűen versenyzett a WRC2-ben, és olyan körülmények között teljesített nagyon jól, ahol csak kevesen tudták volna ezt megtenni. Végül sajnos a Power Stage körülményei rajta is kifogtak, de továbbra is támogatjuk őt és nagyon sajnáljuk kiesését. Sajnos a rallysportban vannak néha nehéz pillanatok, amikor nem jól alakulnak a dolgok, és Szardínia pont ilyen volt számunkra.” 

Fotó: M-Sport

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss