2024. május 02. 18:42

KezdőlapWRCCraig Breen egyik kedvenc versenyén indulnak barátai

Craig Breen egyik kedvenc versenyén indulnak barátai

-

Craig Breen egyik kedvenc versenyén, az ír Raven’s Rock Rallyn indulnak barátai, Mike Chen és Sean Hassett egy S2500-ös Skodával, melynek a néhai ír versenyző családjának a barátja a tulajdonosa. 

A WRC+ riportere, Mike Chen és Craig Breen egykori sajtósa, Sean Hassett rajthoz áll az ír Raven’s Rock Rallyn a 33 éves versenyzőre emlékezve egy Skoda Fabia S2500-as autóval, mely Craig Breen családjának barátjának, Andy Fanningnek a tulajdonában van.

“Ez volt Craig kedvenc versenye – mondta Mike Chen a WRC hivatalos oldalának. – A Raven’s Rock Rallyt mindig imádta, és fantasztikus videókat tett közzé, ahogy egy Ford Fiesta MkII-t vezet a versenyen. Három közeli barátjaként szeretnénk Craigre emlékezni, azzal, hogy indulunk a versenyen egy különleges festésű autóval.” 

“Craig valószínűleg nagyon mulatságosnak tartaná, amikor meghallja a tervünket, hogy hárman indulunk a versenyen. Szeretnénk, ha minél többen jönnének és lengetnék CB zászlóikat, fényképeznék az autót és ezeket megosztaná a nyilvánosággal. Tisztelegjünk közösen Craig emléke előtt.” 

A Raven’s Rock Rallyt vasárnap rendezik az ír rally bajnokság negyedik futamaként.

Friss