2024. április 29. 03:22

KezdőlapWRCVincent Landais álmai sorra valósulnak meg Ogier mellett

Vincent Landais álmai sorra valósulnak meg Ogier mellett

-

Vincent Landai csatlakozása Sébastien Ogier-hoz teli találatnak tűnik, hiszen sorra éri el azokat az álmokat, amiket korábban megfogalmazott. 

Vincent Landais a tavalyi Japán Rallyn ült be először Sébastien Ogier mellé, akivel idén sorra valósítja meg álmait, a Montén, Mexikóban és legutóbb Kenyában is nyerni tudtak együtt. 

“A szezon eddig csodálatos volt számunkra – mondta Vincent Landais. – Egészen hihetetlenek azok az eredmények számomra, amiket idén elérünk. Eddig háromszor álltam dobogón WRC futam végén és mind a háromszor a legmagasabb fokra léphettem. Egyáltalán nem panaszkodhatok. A Monte. Mexikó és Kenya azt hiszem minden idei versenyünk közül a legfontosabbak voltak, és mindegyiket sikerült megnyerni.” 

A francia navigátor számára az egyik legnehezebb verseny minden bizonnyal a kenyai Szafari Rally volt. 

“Hatalmas kihívás volt a navigálás Kenyában, mert ott olyan utak vannak, amik máshol nem. Néha egyáltalán nem láttam az utat, mert folyamatosan mozgott a fejem. Nagyon nehéz volt elolvasni az itinert a folyamatos rázkódás miatt. Ezért a szakaszok előtt komoly figyelmet kellett fordítanom az átolvasására.” 

Fotó: Toyota Gazoo Racing

Friss