2024. április 29. 08:46

KezdőlapWRCBreen barátai a kedvenc versenyén emlékeztek, ahol különös egybeesések fordultak elő

Breen barátai a kedvenc versenyén emlékeztek, ahol különös egybeesések fordultak elő

-

Hétvégén tartották a Raven’s Rock Rallyt, mely az egyik kedvenc futama volt Craig Breennek, ezért barátai ezen a versenyen emlékeztek a néhai ír versenyzőre. A verseny végén azonban különös egybeesésekre figyeltek fel. 

Mint arról a múlt hét végén beszámoltunk, Craig Breen barátai, Mike Chen és Sean Hassett a néhai ír versenyző egyik kedvenc futamán, a Raven’s Rock Rallyn indultak Andy Fanning Skoda Fabia S2500-as autójával, melyre a Horvát Rally tesztjén elhunyt pilóta idézeteit írták. 

A verseny az emlékezésről szólt barátai számára, azonban a rally végén furcsa egybeesésekre lettek figyelmesek. 

Fotó: RallyFish

“Akár hiszel ezekben a dolgokban, akár nem, Craig és a 42-es rajtszáma az egész versenyen jelen volt – mesélte David Evans, a Dirtfish újságírója a média oldal podcastjében. – Elliott Bernard operatőrünk a 42-es kapun távozott a verseny végén, Josh Moffett pedig karrierje 42. győzelmét aratta, ráadásul tette ezt 42 másodperc előnnyel. Mike Chenék, amikor elhagyták vasárnap reggel a szervizt, a menetlevél kezelő sportbíró monogrammja CB volt. Ezek a dolgok nem voltak megszervezve, csupán így alakult. Nagyon kiváltságos volt a vasárnap és nagyon örültünk, hogy ott lehettünk.” 

Fotó: RallyFish

Friss