2024. április 29. 00:11

KezdőlapWRCAz M-Sportnak még komoly fejlesztési tervei vannak a Rally2-es autóval

Az M-Sportnak még komoly fejlesztési tervei vannak a Rally2-es autóval

-

Az M-Sport amellett, hogy igyekszik a Rally1-es autót is fejleszteni, dolgozik a Rally2-es autón is, az év második felében pedig még lesznek nagyobb módosítások is rajta. 

Az M-Sport folyamatosan fejleszti a Rally1-es autó mellett a Rally2-es Fiestát is, melynek Richard Millener szerint már most is javult versenyképessége, de az év második felében még lesznek komolyabb fejlesztések rajta. 

“Azt hiszem, a Rally2-es autónk nem rossz most sem – mondta Richard Millener, az M-Sport csapatfőnöke a WRC hivatalos oldalának. – Bízunk benne, hogy az év második felében még tudunk komoly fejlesztést végrehajtani rajta, ugyanakkor szerintem most is igen versenyképes autó. Nyilván, az, hogy kevesebben versenyeznek vele, a fejlesztések eredményeit sem mutatja meg eléggé.” 

A fordos csapat elsősorban Adrien Fourmaux és Grégoire Munster vezetésével igyekszik fejleszteni az autót. 

“Adrien nagyon jó úton halad az autóval, jónak gondoljuk azt az irányt, mely felé halad. Grégoire kiesése Kenyában nagyon mérgesítő volt számára, azt követően, hogy ő is komolyan dolgozott az autó fejlesztésén. Sajnos a Szafari Rally mindig jobban megviseli a Rally2-es autókat.” 

Friss