2024. április 29. 01:16

KezdőlapWRCMegható pillanat: Colin McRae lányát vitte apja autójával az ex-F1-es pilóta (videó)

Megható pillanat: Colin McRae lányát vitte apja autójával az ex-F1-es pilóta (videó)

-

A legendás Colin McRae 1996-os Subaruja is részt vesz a goodwoodi sebességfesztiválon, a minap ráadásul a skót versenyző lánya is elment vele egy körre, még ha csak a navigátorülésben is.

Nagy megtiszteltetésben volt része Karun Chandhok ex-F1-es pilótának és televíziós szakértőnek az idei goodwoodi sebességfesztivál második napján, az indiai autóversenyző ugyanis egyéb autócsodák mellett a Prodrive jóvoltából beülhetett Colin McRae 1996-os Subaru Imprezájába, és teljesíthetett egy felfutást a goodwoodi pályán.

Chandhok ráadásul nemcsak egymaga ült a közel 16 évvel ezelőtt történt helikopterbalesetben elhunyt ralilegendának 1996-ban három győzelmet és világbajnoki második helyezést hozó autóban, a navigátorülésben ugyanis McRae lánya, az általános iskolai tanárként dolgozó Hollie foglalt helyet.

„Abszolút kiváltság Colin McRae 1996-os autóját vezetni, köszönet érte a Prodrive-nak. Még különlegesebb, hogy Colin lánya, Hollie volt az utasom, miközben apja, Jimmy, bátyja, Alister és unokaöccse, Max is itt volt ma a goodwoodi sebességfesztiválon” – írta Chandhok az alábbi Twitter-posztban.

Hogy miként teljesítették a Festival of Speeden használt 1,86 km hosszú szakaszt, az alábbi videó elején, -11:58:00-as time code-tól nézheti meg.

Friss