2024. április 29. 18:55

KezdőlapWRCMillener: Nyomni kell egy resetet

Millener: Nyomni kell egy resetet

-

Az M-Sport eddigi nehéz szezonja után a csapatvezető Richard Millener szerint a csapat készen áll a pihenésre az év utolsó négy versenye előtt.

A pilóták bajnokságának első helye Ott Tänak svédországi győzelme után a szezon eddigi csúcspontja volt, de motorproblémák Észtországban és Finnországban is megakadályozták az észt versenyzőt abban, hogy a győzelmekért szálljon harcba. Millener azonban bízik abban, hogy Tänak még az év vége előtt ismét a dobogó legfelső fokára állhat.

„Nem fogok hazudni” – kezdte Millener. „Ez egy nagyon kemény szezon volt eddig. Ott arról beszélt, hogy a Finn Rally után újraindulásra van szüksége, és azt hiszem, mindannyian vele tartunk. Volt néhány problémánk az év első felében, és ráadásul szerencsénk sem volt.”

Fotó: M-Sport

„A srácok most eléggé elfoglaltak. Egymás után mentünk Észtországból Finnországba, útközben egy autó-átépítéssel, és ez megviseli őket. Most már készen állunk egy kis szünetre” – mondta Millener, aki már pár nappal ezelőtt is elárulta, hogy három hete nem voltak otthon a csapattagok.

„Szükségünk van egy kis időre, amit a családunkkal töltünk, hogy egy kicsit kikapcsolódjunk a WRC-ből, majd feltöltődve és készen állva térjünk vissza, hogy Görögországtól kezdve keményen belehúzzunk. Tudjuk, hogy van egy olyan autónk, amely képes a győzelemre, és Tänak gyorsasága és versenyek és bajnokságok megnyerésére való képessége sosem volt kérdéses.”

Tanak
Fotó: M-Sport

Friss