2024. április 28. 06:45

KezdőlapWRCSordo szerint Suninen fantasztikusan teljesített első versenyein a Rally1-es autóval

Sordo szerint Suninen fantasztikusan teljesített első versenyein a Rally1-es autóval

-

Dani Sordo elégedett Teemu Suninen teljesítményével, amit Észtországban és Finnországban nyújtott a Rally1-es Hyundaijal. 

Teemu Suninen az Észt Rallyn az ötödik helyezéssel mutatkozott be a Rally1-es i20-szal, majd ezt az eredményt Finnországban már negyedik helyezésre tudta javítani, miután nagy csatában kikapott Takamoto Katsutától a harmadik helyért vívott küzdelem során. 

“Azt gondolom, hogy Teemu nagyon jól teljesített az első két versenyén a Rally1-es autóval – mondta Dani Sordo a WRC hivatalos oldalának. – Nagyon fontos, hogy amikor esélyt kapsz egy magasabb szinten való versenyzésre, ne hibázz. Ez azonban nem egyszerű, mert a csapat azt kéri, hogy gyors legyél, de érj is célba. Nagyon okosan kell vezetni ahhoz, hogy ezt teljesíteni tudd. Teemu pedig ezt tette. Thierry Neuville és Esapekka Lappi egyértelműen a határaik közelében vezetett mindkét versenyen, de Suninen ennek ellenére nem volt nagyon messze tőlük.” 

Dani Sordo az Észt Rallyn és Finn Rallyn is jelen volt és segítette Suninen versenyét. 

“Nagyon jól jött Észtországban Dani segítsége – mondta Teemu Suninen. – Nagyon sokat jelentettek tanácsai az első versenyem során, igazán hálás vagyok neki.” 

Friss