2024. április 28. 10:48

KezdőlapWRCFontos személy távozik a nevet is módosító M-Sport csapatától

Fontos személy távozik a nevet is módosító M-Sport csapatától

-

Malcolm Wilson az M-Sport ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy távozik a csapattól a kereskedelmi igazgató, változik a csapat neve is. 

38 év után távozik az M-Sporttól az eddig a kereskedelmi igazgató posztját betöltő John Steele, továbbá a csapat M-Sport UK-re módosította nevét is. 

Steele feladatait a továbbiakban Malcolm Wilson veszi át, a név módosítás pedig a fő üzleti és tevékenységi területre utal. 

Az M-Sport UK igazgatósági tagjai közé a jövőben Matthew Wilson, Chris Williams technikai igazgató, Richard Millener csapatmenedzser, továbbá Paul McKnespiey pénzügyi igazgató és Maciej Woda az M-Sport Poland igazgatósági tagja lesz. 

“Szeretném megköszönni John Steelnek a rengeteg munkáját, mely nélkül nem sikerült volna olyan szintre emelni az M-Sportot, ahol jelenleg tart – mondta Malcolm Wilson, ügyvezető igazgató. – Visszavonulásával eljött az ideje, hogy tovább lépjünk az M-Sport generáció váltásában. Matthew, Chris, Rich, Paul és Maciej is nagyon motiváltak és rendelkeznek minden tudással, hogy folytathassuk sikeres történetünket.” 

John Steele bár a jövőben több időt tud tölteni családjával, az M-Sporttól sem szakad el teljesen, tanácsadóként továbbra is a csapat tagja lesz. 

Friss