back to top
2024. május 06. 07:09

KezdőlapWRCLatvala bízik benne, hogy a kemény munka Görögországban is kifizetődik

Latvala bízik benne, hogy a kemény munka Görögországban is kifizetődik

-

A Toyota egyik leggyengébb versenye tavaly az Akropolisz Rally volt, azonban idén már a durva murvás versenyeken is jól teljesített a japán gyártó, így Jari-Matti Latvala bízik benne, hogy az elvégzett kemény munka Görögországban is meglátszik. 

Tavaly a Toyota nem tudott jól szerepelni Szardínián és Görögországban sem, idén azonban az olasz versenyen Kalle Rovanperával sikerült elérni a dobogó alsó fokát, majd a Szafari Rallyn ismét négyes sikert ért el, így a csapatvezető bízik benne, hogy az Akropolisz Rally is jobban sikerül. 

“Jó eredményeket sikerült elérni az idei durva murvás versenyeken, és bízunk benne, hogy ezt a jó szereplést sikerül Görögországban is folytatni – mondta Jari-Matti Latvala. – Az Akropolisz Rally nehézségével azonban mindenki tisztában van, ezen a versenyen bármi bárkivel előfordulhat. Azt hiszem, hogy az idei versenyek bizonyítják, hogy sikerült az autó teljesítményét javítani durva körülmények között is. Ha száraz verseny lesz, akkor Kalle Rovanpera és Elfyn Evans nehéz helyzetben lehet pénteken az első két helyen indulva, ugyanakkor jó hír, hogy Sébastien Ogier visszatér csapatunkhoz, és bízunk benne, hogy a jó rajthely kedvezni fog neki.” 

Jelenleg úgy tűnik, hogy az Akropolisz Rallyn nem várható csapadék a verseny idején, az előtte lévők napokban azonban előfordulhat, így nedvessé téve a murvás pályákat. 

Friss