back to top
2024. július 07. 20:38

KezdőlapWRCEA Sports WRC - Jön a WRC játék új generációja!

EA Sports WRC – Jön a WRC játék új generációja!

-

Novemberben jelenik meg az EA Sports WRC, a WRC hivatalos szimulátor játéka, melyet már a Codemasters, a Colin McRae Rally és a DIRT sorozat készítője gyárt. 

2020-ban jelentették be, hogy a WRC szimulátor játéknak új készítője, a Codemasters lesz, a korábbi játékokat gyártó Kylotonn és Nacon után. Az új gyártó által készített játék pedig idén november 3-án jelenik meg, az első információk pedig már most nyilvánosságra kerültek. 

A játék hivatalos neve EA Sports WRC lesz, miután az EA Sports felvásárolta a Codemasterst. 

Az új játék PS5-ön, XBOX Series XIS-en, és PC lesz használható, és a gyártó azt ígéri, hogy a játékban hosszabb és részletesebb pályák lesznek teljesíthetőek a korábbi sorozathoz képest. Összesen 18 korábbi és jelenlegi WRC futam helyszíne kerül a játékba, a teljesíthető pályák hossza pedig 600 km-nél is több lesz. 

Az új játékban helyet kap 68 autó is, melyek között a jelenlegi járművek mellett a múlt legendás autói is helyet kapnak, így lehet WRC-kel, A és B-csoportos, S2000-es, S1600-os és Kit Car autókkal is versenyezni. 

A gyártó tájékoztatása szerint a járművek irányítása is jobb lesz, ebben pedig valódi versenyzők is segítettek az EA Sports-nak. 

Újdonság lesz a Builder lehetőség, melyben a szimulátor versenyzők saját maguk építhetik meg autójukat az első csavartól kezdve. 

A Dirt Rallyból ismert Klub lehetőség is megtalálható lesz a játékban, ahol a szimulátor versenyzők privát versenyeket tudnak létrehozni. Ugyancsak újdonság lesz a Moments funkció, melyben 2023-as és korábbi WRC pillanatokat lehet átélni. 

Amennyiben előrendelnek a játék iránt érdeklődők, úgy már október 31-én megszerezhetik a játékot, valamint további jutalmakat kapnak. 

A játékot itt lehet megrendelni, valamint itt találhatóak a rendszerkövetelmények is. 

Friss