back to top
2024. szeptember 16. 21:09

KezdőlapWRCVégre jó hír is érkezett az Akropolisz Rallyról

Végre jó hír is érkezett az Akropolisz Rallyról

-

Megannyi rossz hír után végre jó is érkezett az Akropolisz Rallyról, csütörtökön délelőtt a versenyzők fel tudják írni a Pavliani gyorsaságit. 

Idén igen nehezen alakultak az Akropolisz Rally előtti napok, hiszen a gyári csapatok tesztjeit az erdőtüzek nehezítették, Takamoto Katsuta pedig tesztelni sem tudott. 

A verseny előtti napokban pedig egy viharciklon érkezett az ország középső részére, ami több ember halálát is okozta, és ami miatt a pályabejárás is igen nehezen alakult a görög versenyen. 

Fotó: Acropolis Rally

Csütörtökön reggel még mindig hatalmas eső tapasztalható a verseny régiójában, ennek ellenére a szervezők délelőtt zöld utat adtak a Pavliani gyorsasági felírására, melyet eredetileg kedden kellett volna megtenniük a versenyzőknek. Így jelen állás szerint a szombati első és negyedik gyorsasági megtartható lesz. 

Az időjárás miatt törölni kellett a hivatalos tesztet, azonban magyar idő szerint csütörtökön este az Athéni Olimpiai Stadionban elkezdődhet a verseny.

Ami pedig a további időjárást illeti, csütörtökön még a ciklon alakítja a görög időjárást, és Lamia környékén péntek délelőtt is várható eső, azonban a folytatásban már száraz időjárás lesz. Athén környékén azonban már pénteken sem lesz eső.

 

Friss