back to top
2024. május 06. 02:20

KezdőlapWRCTanak: A WRC nagyon rossz időszakát éli, ezért nem az átigazolás a...

Tanak: A WRC nagyon rossz időszakát éli, ezért nem az átigazolás a legfontosabb téma

-

Ott Tanak kitérő választ adott a szerződési tárgyalásairól kérdező sajtónak, az észt versenyző szerint van ennél sokkal fontosabb téma is jelenleg. 

Továbbra sem tudni, hogy Ott Tanak számára mit tartogat a jövő, marad az M-Sportnál, vagy csapatot vált, de a 2019-es világbajnok szerint nem is ez a legfontosabb dolog jelenleg a WRC-vel kapcsolatban. 

“A terv természetesen, hogy folytatjuk a versenyzést, azt azonban nehéz jelenleg megmondani, hogy hol – mondta Ott Tanak a Rallit.fi oldalnak. – Még nem volt sok tárgyalás a szerződést illetően, remélem, hogy hamarosan ezek is megtörténnek. Az természetes, hogy egy versenyzőt több csapattal is hírbe hoznak, hiszen kevés a csapat. Jelenleg azonban nem is az a legfontosabb téma, hogy ki hol folytatja a jövőben. A legfontosabb az lenne, hogy a WRC Promóter végre elkezdjen azon gondolkozni, hogy mit változtat a a jövőben. A WRC jelenleg nagyon rossz időszakát éli, és sürgős változásokra van szükség.” 

Ott Tanak tavaly év végén azért hagyta el a Hyundai Motorsportot, hogy idén az M-Sporttal a vb címért harcoljon, és bár matematikai esélye van a címre, ez az esély folyamatosan csökken. Eközben pedig egyre több csapattal hozzák össze az észt versenyzőt a 2024-es évre vonatkozóan. 

Friss