2024. április 27. 23:40

KezdőlapWRCOgier és Rovanpera is reagált a csapatváltásukról szóló hírekre

Ogier és Rovanpera is reagált a csapatváltásukról szóló hírekre

-

Sébastien Ogier és Kalle Rovanpera nevét is összehozta a média nyáron a Hyundai Motorsporttal a 2024-es WRC szezont illetően, azonban most mindketten reagáltak ezekre a hírekre. 

Nyáron, amikor nagyon nincs más hír, a média elkezdi találgatni, hogy azon versenyzők, akiknek szerződése év végén lejár az aktuális csapatnál, hol folytatják a következő szezonban. 

Így volt ez idén is, hiszen a 2024-es évre csak Thierry Neuville rendelkezik szerződéssel. A média pedig Sébastien Ogier és Kalle Rovanpera esetében is felvetette, hogy jövőre a Hyundaihoz igazolhat az idén domináló Toyotától. 

Fotó: Toyota Gazoo Racing

Most azonban mindkét világbajnok versenyző reagált ezekre a hírekre. 

“Nyárra nyilván ki kell valami témát találni, amivel lehet a médiának foglalkozni – mondta a nyolcszoros világbajnok Sébastien Ogier. – Azonban úgy gondolom, hogy ezeknek a híreknek nem volt túl sok alapjuk. Szeretném folytatni jövőre is a karrierem és mivel sok embert ismerek a Hyundaitól is, néha szoktam beszélni velük. Ezt lehet úgy is értelmezni, hogy a jövőmről beszélgetek velük. Azonban nagyon elégedett vagyok a Toyota csapatával, így semmi okom nincs, hogy váltsak.” 

Fotó: Toyota Gazoo Racing

“Hogy hol fogok versenyezni 2024-ben? – kérdezett vissza a Rallit.fi kollégájának kérdésére a tavalyi világbajnok és idei vb pontverseny élén álló Kalle Rovanpera. – Nos, elég jó autóm van. Ugyanakkor amíg aláírás nem kerül egy szerződésre, bármi előfordulhat. Viszont miért változtatna az ember, ha elégedett jelenlegi helyzetével?” 

Így jó eséllyel mindfkét versenyző jövőre is a Toyota Gazoo Racinget fogja erősíteni. 

Friss