2024. május 04. 10:34

KezdőlapWRCMinden idők legjobb rally szimulátora lehet az EA Sports WRC, Rovanperát is...

Minden idők legjobb rally szimulátora lehet az EA Sports WRC, Rovanperát is ámulatba ejtette

-

Szűk egy hónap múlva jelenik meg a már Codemasters fejlesztette EA Sports WRC szimulátor, melyet Kalle Rovanpera is tesztelt. 

A WRC idén piacra kerülő szimulátorát már a Codemasters fejleszti, és az EA Sports WRC minden idők legjobb rally szimulátora lehet. 

Kalle Rovanpera is tesztelte a játékot, és szerinte nagyon hasonlít a valódi versenyzéshez, különösen dicsérte a Toyota autójának kezelhetőségét, valamint a pályákat. 

“Nagyon jónak tűnik a játék – mondta Kalle Rovanpera. – Az autó kezelhetősége nagyon jó murván, de aszfalton is. Nagyon tetszik, hogy a valódi pályákhoz nagyon hasonlítanak a játékban lévő gyorsaságik. Nagyon bátran lehet vezetni az autót, bárcsak a valóságban lennék ilyen bátor. Az autó érzékenysége is hasonlít a valódihoz.” 

A november 3-án megjelenő játék igazán jónak tűnik, mivel 204 gyorsasági szakaszon lehet majd versenyezni, a valódi WRC naptárban lévő versenyeken, ráadásul a pályák mind a négy évszak körülményei között elérhetőek.

A gyorsaságik között pedig a korábbi WRC játékokkal ellentétben nem csak rövid, de több 30 km-nél is hosszabb szakasz található. A játékban szinte a rallysport minden korszakának autói megtalálhatóak, továbbá a versenyeket kommentátor is közvetíti. 

Friss