2024. április 27. 18:21

KezdőlapWRC“Rossz hírem van” - ijesztette meg Malcolm Wilson az M-Sport versenyzőjét

“Rossz hírem van” – ijesztette meg Malcolm Wilson az M-Sport versenyzőjét

-

A múlt héten Malcolm Wilson, az M-Sport ügyvezető igazgatója felhívta Adrien Fourmaux-t, majd a frászt hozta a francia versenyzőre. 

“Redszeresen beszélünk Malcolm Wilsonnal, így nem lepett meg, hogy felhívott a múlt héten – mondta Adrien Fourmaux az AutoHebdo.fr oldalnak. – Aztán amikor azt mondta, hogy sajnos rossz hírem van, ami után komolyan megijedtem és nem tudtam, hogy mit szeretne mondani. Majd úgy folytatta, hogy Japánban kellene versenyezned”. Mondtam, hogy tudom, mert arról már beszéltünk, hogy a Rally2-es Fiestával indulok a WRC szezonzárón, azonban azt mondta, hogy a Rally1-es Pumát kellene vezetned, mert így jutalmaznám az idei sikeres éved. Komolyan meglepődtem, mert nem számítottam ilyen lehetőségre.” 

Mint kiderült, Pierre-Louis Loubet helyett kell Fourmaux-nak indulnia a Japán rallyn, azonban Adrien nem mondott azonnal igent. 

“Próbáltam kicsit húzni a válaszadást, ezért azt mondtam Malcolmnak, hogy várjon még, mert gondolkoznom kell. Ezt követően azt mondta, hogy reméli, nem utasítom vissza. Természetesen nem tudtam, így igent mondtam.” 

Adrien Fourmaux így a Közép-Európa Rallyn vezeti utoljára WRC futamon a Ford Fiesta Rally2-t, mellyel idén megnyerte a brit bajnokságot, és komoly segítséget nyújtott az autó fejlesztéséhez. 

Friss