2024. május 05. 15:03

KezdőlapWRCNagyszabású fogadást rendezett a japán miniszter a WRC pilóták számára

Nagyszabású fogadást rendezett a japán miniszter a WRC pilóták számára

-

Pénteken nagyszabású fogadást rendezett Masahito Moriyama japán oktatási, kulturális, sport, tudományos és technológiai miniszter a WRC pilótái számára. 

A Japán Rally kezdete előtt egy héttel nagyszabású fogadást rendezett Masahito Moriyama a WRC pilóták számára a Minato-kui Tsunamachi Mitsui Club-ban. 

A rendezvényen jelen volt a Hyundai Motorsport részéről Thierry Neuville és Martijn Wydaeghe, az M-Sport csapatát Adrien Fourmaux, a Toyota Gazoo Racinget Elfyn Evans és Takamoto Katsuta képviselte, de jelen volt a fogadáson Petter és Oliver Solberg is. 

Fotó: wrc.com

Az ünnepélyes vacsora előtt a részvevők ellátogattak egy szén-monoxid semleges fórumra, ahol szó esett a WRC környezet tudatosságáról. A fórumon videóhívás keretében jelentkezett be Mohammed Ben Sulayem, az FIA elnöke, aki méltatta a környezetvédelem érdekében tett erőfeszítéseket. Ugyancsak beszédet tartott Martin Popilka, a szen-dioxid semleges P1 üzemanyagot biztosító cég vezérigazgatója. A Japán Rally rendezőbizottságának alelnöke, Takane Kosaka pedig megerősítette a WRC környezetvédelem tudatosságát. 

Friss