2024. április 28. 08:25

KezdőlapWRCTanak nem szeretne Max Verstappen lenni, de tudja, hogy 2024-ben jobban kell...

Tanak nem szeretne Max Verstappen lenni, de tudja, hogy 2024-ben jobban kell teljesítenie 

-

Ott Tanak tisztában van vele, hogy a Hyundai Motorsport jövőre sokat vár tőle, azonban azt is tudja, hogy nem lesz a WRC Max Verstappene. 

Ott Tanak az idei M-Sporttal töltött szezon és vb negyedik helyezés után 2024-ben visszatér a Hyundai Motorsporthoz, ahol tudja, hogy magasak lesznek az elvárások felé. 

“Az autó nem lesz ismeretlen 2024-ben, hiszen tavaly ezzel versenyeztem – mondta Ott Tanak. – Azonban fel kell elevenítenem a Hyundai autójával szerzett ismereteket, ezért már nagyon várom az első tesztet. A csapat elvárásai tudom, hogy igen nagyok lesznek. Cyril Abiteboul nagyon erős személyiségű csapatvezető és csak a győzelmet fogadja el. Éppen ezért jobban kell teljesítenem, mint idén. Úgy látom, hogy az irány, ami felé a Hyundai elindult idén jó. Nem dolgoztam még Cyrillel, de úgy tűnik, hogy jól végzi a feladatát.” 

Tanak reagált arra is, miszerint a Hyundai csapatfőnöke szeretné, ha ő lenne a WRC Max Verstappene, a Hyundai pedig a rally vb Red Bull Racingje. 

“E tekintetben ki kell ábrándítanom Cyrilt, mert nem szeretném a WRC Verstappene lenni. Maxnak és nekem is megvan a saját személyiségünk, és inkább önmagam szeretnék maradni.” 

Friss