2024. május 05. 00:24

KezdőlapWRCTanak: Bízom benne, hogy az M-Sport vissza tud térni a csúcsra

Tanak: Bízom benne, hogy az M-Sport vissza tud térni a csúcsra

-

Ott Tanak a Japán Rally után elköszönt az M-Sport csapatától, a búcsú azonban nem jelenti azt, hogy nem szorít azért, hogy a fordos csapat ismét a sikerek útjára térjen. 

Ott Tanak idén szeretett volna az M-Sporttal a vb címért harcolni és bár a kezdet még nem volt rossz, később azonban több probléma adódott, így az egyéni bajnokság negyedik helyén zárt. 

A 2019-es világbajnok jövőre visszatér a Hyundaihoz, de bízik benne, hogy az M-Sport képes lesz találni olyan versenyzőt, akivel ismét a sikerek útjára lép. 

“Idén miközben próbáltam a vb címért harcolni, igyekeztem a csapatot is előre vinni – mondta Ott Tanak a Dirtfishnek. – A szezon eleje még biztató volt, aztán elvesztünk és már nem sok jó történt velünk. A távozásom után is remélem, hogy az M-Sport ismét képes lesz a sikerek útjára lépni. Bízom benne, hogy Malcolm Wilson talál valakit, aki következetesebb lesz, mint amilyen én voltam. Én a legjobb eredményért szeretnék harcolni, ami kockázat vállalással jár, így pedig könnyen lehet probléma is. Azt gondolom, hogy egy másik, következetesen vezető pilóta képes lehet ismét felemelni az M-Sportot.” 

Friss