2024. április 30. 06:51

KezdőlapWRCRovanpera és Halttunen komoly díjat kapott Finnországban

Rovanpera és Halttunen komoly díjat kapott Finnországban

-

Szombat este a Finn Motorsport Szövetség ünnepi gála keretében díjazta az idei szezon legjobb versenyzőit, Kalle Rovanpera és Jonne Halttunen pedig az Év Autóversenyzője címet érdemelte ki. 

A Finn Motorsport Szövetség szombat este ünnep gálát tartott, melyen a 2023-ban legjobb teljesítményt nyújtó autóversenyzőket díjazták. 

A gálán Kalle Rovanpera és Jonne Halttunen kapta az Év Autóversenyzője címet, ami természetesen nem okozott meglepetést, hiszen egy vb címnél nincs magasabb díj, amit egy versenyző megszerezhet. 

A kétszeresen rally világbajnokok azonban csupán videó hívás keretében tudtak jelen lenni az ünnepségen. 

“Nagyon köszönjük a díjat Jonnéval – mondta Kalle Rovanpera. – Ez egy kiemelkedő díj, amit nagyon jó érzés elnyerni. Sajnos ezúttal nem lehettünk jelen személyesen is, de biztos vagyok benne, hogy ismét fantasztikus a gála. Köszönjük a díjat és mindenkinek boldog motorsport évet kívánunk 2024-re!” 

“Nagyon jó érzés ismét elnyerni ezt a címet – mondta Jonne Halttunen. – Az idei szezon teljesen más volt a tavalyinál, más taktikával versenyeztünk, de ezzel is sikerült megnyerni a világbajnokságot és ez a legfontosabb.” 

Friss