2024. április 27. 11:55

KezdőlapWRCSajtó: Loubet vissza, Lindholm és Mikkelsen előre lép?

Sajtó: Loubet vissza, Lindholm és Mikkelsen előre lép?

-

A WRC buta szezonja, vagyis az átigazolások időszaka még nem ért véget, hiszen az M-Sport versenyzőit még nem ismerjük, ahogy a Hyundai teljes csapatát sem. A belga média pedig kapott az alkalmon és fura pletykát indított el. 

Jelenleg csak a Toyota teljes felállását ismerhetjük a 2024-es WRC szezont illetően, a Hyundainál azonban még Esapekka Lappi váltótársa, megnevezésre vár, az M-Sport pedig hivatalosan még egy pilótát sem jelentett be a következő szezonra. 

A belga Le Derniere Heure magazin pedig kapott az alkalmon és egy érdekes pletykát indított el a hétvégén. 

Ez alapján Emil Lindholm, a Hyundai WRC2-es csapatának versenyzője jövőre az M-Sporthoz igazol és az egyik Ford Pumával fog versenyezni. A magazin ugyanakkor tudni véli Esapekka Lappi váltótársát is a harmadik hibrid Hyundaiban, e szerint Andreas Mikkelsen térhet vissza a koreai gyártóhoz. 

A belga lap azonban nem tudja elképzelni Pierre-Louis Loubet-t sem az M-Sport 2024-es pilótájaként, ugyanis a francia versenyzőt az új Rally2-es Toyotával hozták össze. Ugyancsak az új japán autóval indulhat Sami Pajari is, aki azonban egyike lehet azoknak, akik már a Montén is indulnak vele. 

Hogy a fenti feltevésekben van-e bármi igazság, néhány napon belül kiderülhet, mert már tart a Monte nevezési időszaka. 

Friss