2024. május 02. 03:40

KezdőlapWRCDaniel Elena fiatal versenyzőknek segít 2024-ben

Daniel Elena fiatal versenyzőknek segít 2024-ben

-

Daniel Elena, Sébastien Loeb korábbi navigátora elfogadta a bolíviai Bruno és Marco Bulacia felkérését és 2024-ben hasznos tanácsokkal igyekszik segíteni számukra a versenyeken. 

Az évek óta WRC2-ben versenyző bolíviai versenyzők, Bruno Bulacia és Marco Bulacia felkérte Daniel Elenát, hogy 2024-ben segítsen nekik tanácsokkal a versenyeiken. 

Sébastien Loeb egykori navigátora pedig elfogadta a felkérést. 

“Nagy örömmel jelentjük be, hogy Daniel Elena jövőre csatlakozik csapatunkhoz és vezetési és technikai tanácsokat nyújt majd számunkra.” – írta közösségi oldalán Marco Bulacia. 

“Nagyon boldogok vagyunk, hogy jövőre Daniellel, a rallysport egyik legnagyobb legendájával dolgozhatunk majd.” – tette hozzá Bruno Bulacia. 

A 23 éves Marco Bulacia eddig hat WRC2-es versenyt tudott dobogón befejezni, míg öccse, Bruno tavaly kezdte WRC2-es karrierjét. 

“Örömmel fogadtam el Marco és Bruno felkérését, hiszem, hogy néhány tanáccsal még jobb eredményekre lehetnek képesek a jövőben – mondta a kilencszeres rally világbajnok Daniel Elena. – Hozzáállásuk nagyon meggyőzött.” 

Friss