2024. április 15. 04:58

KezdőlapWRCHalttunen jó esélyt lát a futamgyőzelmekre 2024-ben

Halttunen jó esélyt lát a futamgyőzelmekre 2024-ben

-

Kalle Rovanpera navigátora, Jonne Halttunen szerint azzal, hogy jövőre csak félszezont mennek a WRC-ben jobb rajthelyüknek köszönhetően sok versenyen a győzelemért harcolhatnak. 

“Először, amikor elmondta azt a tervét Kalle, hogy jövőre kevesebbet szeretne versenyezni, nem tudtam, hogy mire gondol – árulta el Jonne Halttunen. – Később már meg tudtam érteni az elhatározását, és ahogy haladt az idő annál jobbnak gondoltam ezt.” 

A kétszeres világbajnok navigátor szerint annak ellenére, hogy kevesebbet fognak versenyezni, folyamatosan a versenyekre fognak készülni, ahol aztán jó eséllyel a győzelemért harcolhatnak majd. 

A WRC pilóták közül csupán Kalle Rovanpera került a 2023-as év tíz legjobb autóversenyzője közé

“Igaz, hogy nem mindig leszünk versenyeken, de folyamatosan a következőre fogunk készülni. A több idő miatt jobban feltudunk majd készülni. A versenyeken pedig nyomás nélkül tudunk részt venni, a jobb rajthelyünk miatt pedig igen jó esélyünk lesz a győzelemre a murvás versenyeken.” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss