2024. április 16. 13:05

KezdőlapWRCTanak: Innen csak felfelé vezethet az út

Tanak: Innen csak felfelé vezethet az út

-

Ott Tanak mindkét idei versenyén hibázott, ami a Svéd Rallyn került igazán sokba az észt versenyzőnek. A 2019-es világbajnok szerint innen csak felfelé vezethet az út. 

Ott Tanak a Montén már péntek reggel árokba csúszott, akkor azonban még a nézők hathatós segítségével képes volt a negyedik helyen célba érni. Svédországban ugyancsak péntek reggel hibázott, a nagy hóba csúszott és autója hűtőjének sérülése miatt kiállni kényszerült. Vasárnap azonban így is tudott 6 pontot gyűjteni, amivel a világbajnokság negyedik helyén áll 27 pontos hátránnyal az éllovas Thierry Neuville mögött. 

Katsuta vezeti a Svéd Rallyt a drámai péntek délelőtti szakaszok után

“Nehezen találtuk már a verseny elején a jó tempót – mondta Ott Tanak. – A pénteki hiba nagyon frusztráló volt, utána pedig a pályák takarítása miatt küzdöttünk. Pénteken sokkal jobb volt az érzés az autóban. Az első két versenyen túl sok hibát követtünk el, de tudjuk, hogy mit kell javítani. Kenyában sokkal jobb lehet a rajthelyünk, így meg lesz a lehetőség a jobb eredményre.” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss