2024. április 28. 23:46

KezdőlapWRCRichard Millener kategóriagyőzelmet aratott a Malcolm Wilson Rallyn

Richard Millener kategóriagyőzelmet aratott a Malcolm Wilson Rallyn

-

Richard Millener egy Ford Fiesta R2T autóval állt rajthoz az M-Sport ügyvezető igazgatójáról elnevezett Malcolm Wilson Rallyn, és sikerült az élen zárnia kategóriájában. 

Hétvégén rendezték a Malcolm Wilson Rallyt Nagy-Britanniában, ahol 93 páros állt rajthoz, köztük Gail Whyte navigálásával Richard Millener, az M-Sport csapatvezetője egy Ford Fiesta R2T-vel. 

Az abszolút győzelmet Elliott Payne és Patrick Walsh Rally2-es Forddal szerezte meg, míg Millener az abszolút 41. helyen zárva megnyerte az R2-es kategóriát. 

“Mindig nagyszerű versenyezni – mondta Richard Millener a WRC hivatalos oldalának. – Ez jó lehetőség, hogy kipróbáljuk azt a sportot, amiben dolgozunk és jó lehetőséget biztosít, hogy szurkolókkal beszélgessünk és meghallgassuk véleményüket. A verseny fantasztikusan telt. Az autó tulajdonosai a Harper Adams Egyetem hallgatói, akikkel nagyon jó a kapcsolatunk és ők szervizelték az autót a verseny során is. Nagyon jól tették feladatukat, különleges pillanat volt olyan csapatban versenyezni, melyet mérnökhallgatók alkottak és nem egy profi csapat. A kategóriagyőzelem fantasztikus volt, különösen Whyte-nak, aki először versenyzett autóval.”

Friss